Prvá veľká konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY sa uskutoční v Košiciach

Kedy ste boli naposledy na preventívnej prehliadke? V Košiciach si už 26. októbra môžete dopriať na jednom mieste celý rad vyšetrení, testov, prednášok a cvičenia.
konferencia Pre zdravie ženy

Akčné ženy | Zdroj: súkr.archív

PRE ZDRAVIE ŽENY je na Slovensku prvou veľkou akciou, ktorá sa počas celého dňa bude sústrediť na ženské zdravie a prevenciu

“Cieľom je, aby si ženy našli čas pre seba a venovali tento deň prevencii, starostlivosti a načerpaniu novej energie pre telo i myseľ,” vysvetľuje organizátorka Martina Novotná.


Lístky je možné zakúpiť si priamo na www.prezdraviezeny.sk


Kedy a kde ?

Konferencia začína v sobotu 26. októbra 2019 v Košickom Kulturparku. Súbežne bude počas celého dňa prebiehať hlavný, sprievodný program a tiež cvičenie.

Prednášky, vyšetrenia aj cvičenie

Okrem množstva lekárov sa pridajú odborníčky na zdravú životosprávu, fyzioterapiu, psychológiu či správne cvičenie. Počas celého dňa môžu návštevníčky absolvovať súbežne množstvo prednášok, vyšetrení, testov a diskusií. Zároveň si môžu zacvičiť, konzultovať akýkoľvek problém s lekárom, pretože všetci budú na mieste k dispozícii aj na individuálne konzultácie. Čerešničkou na torte bude večerná časť - inšpiratívna talkshow v podaní Akčných žien.

Konferencia je určená pre všetky ženy

Pre nás, pre naše mamy, sestry, dcéry. Veríme, že bude zážitkom pre každú jednu. Určená je pre všetkých, ktorí chcú vedome spraviť niečo pre seba a svoje zdravie. Cieľom je tiež pozdieľať si vzájomne skúsenosti, rady a inšpirovať zdravým životným štýlom, cvičením, zdravou stravou, ktorá nemusí byť žiadna veda.

Poradu so psychologičkou, gynekologičkou, kardiológom, chirurgom, fertility koučkou či fyzioterapeutom môže absolvovať každá návštevníčka. Pre akčné tipy bude počas dňa k dispozícii súbežne prebiehať v tanečnej sále celé spektrum cvičení a pohybových aktivít.


Lístky je možné zakúpiť si priamo na www.prezdraviezeny.sk


Skoro 20 spíkeriek na jednom mieste

Na pódiu vystúpia výnimočné ženy a lekárky. Medzi nimi Slovenka roka 2018, pani doc. MUDr. Silvia Toporcerová, PhD., MBA (gynekologička), známa výživová poradkyňa - Mirka Luebrdová, či fyzioterapeutka Monika Šrenkelová. Všetky spíkerky a program sú dostupné aj priamo na stránke eventu www.prezdraviezeny.sk

Spíkerky na konferencii Pre zdravie ženy

Spíkerky na konferencii Pre zdravie ženy / Akčné ženy | Zdroj: súkr.archív

Nezabúdajme na seba a svoje zdravie

“Popri práci, či deťoch na seba často my ženy zabúdame. Preto chceme v túto sobotu odovzdať účastničkam komplexný balík, prejsť s nimi podrobne každú časť tela a tiež mentálneho zdravia a nastavenia. Viac sa povenujeme tiež aktuálnym problémom, napríklad, čo je to potravinová intolerancia a ako ju rozoznať od alergie. Rovnako téme tehotenstva a materstva,” dodáva organizátorka.

Množstvo meraní a testov

Priamo na podujatí PRE ZDRAVIE ŽENY budú bohaté možnosti rýchlej a efektívnej diagnostiky. Okrem tradičných vyšetrní, mnohých konzultácii a cvičení sú pripravené:

  • škola chrbta, aby nebolel,
  • meranie telesnej hmotnosti, glukózy,
  • meranie kvantovým rezonančným magnetickým analyzátorom, ktorý dokáže odhaliť problém v jednotlivých orgánoch, či nedostatok konkrétnych minerálov a vitamínov v tele,
  • meranie oximetrom, ktorý poukazuje na ochorenia dýchacích ciest, astmu alebo problém so srdcom,
  • k dispozícii bude tiež prístroj WIWE, ktorý už v priebehu minúty urobí EKG - vyhodnotí stav vášho srdca, či zistí množstvo kyslíka v krvi a určí tiež možné riziká, ktoré sa vás budú týkať v blízkej či ďalekej budúcnosti,
  • analýza tela prístojom IN BODY vám zasa napovie ako ste na tom percentuálne s množstvom svalov, tukov a vody v organizme.
  • meranie cholesterolu,
  • spirometria a množstvo ďalších.

Absolvovať preventívne na jednom mieste také množstvo vyšetrení je na nezaplatenie. K tomu beauty zóna a zdravý životný štýl.


Lístky je možné zakúpiť si priamo na www.prezdraviezeny.sk