Očné linky na záhybe viečka ako Twiggy: nový (starý) trend zo 60. rokov

Na Instagrame pod hashtagom #twiggy sa teraz nezobrazujú fotografie najslávnejšej modelky a herečky 60. rokov Twiggy, ale fotografie dievčat a hviezd s ich obľúbeným make-upom - očnými linkami na záhybe viečka.

V posledných rokoch sa Twiggy make-up často vyskytuje na predvádzacích mólach, používa sa na fotografovanie reklamných kampaní a publikujú ich najmodernejšie blogerky a modelky našej doby.

Zahraničnej stránka o kráse Beauty Hack zdôrazňuje, ako sa nezvyčajné linky stali módnym trendom. Dokonca, vizážistka siete salónov Keep Looking Alina Antonova radí, ktorým dievčatám toto prevedenie liniek svedčí a ktoré by sa tomuto trendu mali vyhnúť a prečo. V internetovom obchode Makeup.sk nájdete všetky produkty, ktoré vám pomôžu vytvoriť si úžasné očné linky.

Očné linky ako Twiggy sú súčasným trendom

V poslednom čase sú na Instagrame bežne šípky na záhybe viečka, najmä medzi hviezdami. Napríklad, nedávno najmodernejšie hollywoodske dievčatá Lily Rose-Depp a Shay Mitchell zverejnili selfie s takýmto očným make-upom. Dokonca si jedna z nich zladila tieto očné linky s farbou jej oblečenia.

Na rozdiel od jari a leta, počas jesene a v zime vizážisti odporúčajú nosiť linky Twiggy iba s prirozdeným (natural) make-upom. Ale na Silvestrovskú noc vizážistka Alina Antonova odporúča možnosť takého druhu make-upu s pridanými trblietkami.

„Tenkým štetcom pre očnú linku, nakreslite čiaru pozdĺž rias, potom použite trblietavú očnú linku a duplikujte buď na už vytvorenú alebo do záhybu viečka, odporúča vizážistka Alina Antonova. "Ak máte spadnuté viečko, mali by ste nakresliť očnú linku mierne nad prirodzeným záhybom viečka, aby bola viditeľná", radí vizážistka.

Ako si urobiť očné linky à la Twiggy?

Potrebujete stabilnú očnú linku s dobrým štetcom, môžete si vybrať Maybelline Eyestudio Lasting Drama alebo MAC Pro Longwear Fluidline. Tekuté očné linky a fixky sú tiež vhodné, ak viete, ako s nimi zaobchádzať. Najprv je lepšie načrtnúť čiaru tenkou, nie príliš pigmentovanou ceruzkou, aby boli linky rovnaké.

Ak nie ste zručné, môžete použiť plastovú šablónu a skúsiť nakresliť linky pomocou nej.

Nebojte sa chýb, tie môžete vo finálovom líčení korigovať korektorom a vatovým tampónom.


Súvisiace témy:

5 dôležitých pravidiel starostlivosti o tvár, ktoré by ste nemali zanedbávať po 30-tke

nycleathercity

[url=nycleathercity.com Leather City[/url], where style meets sophistication in the world of leather fashion. Explore our exquisite collection of leather jackets that blend urban edge with timeless elegance. Each piece is crafted with precision and passion, reflecting the spirit of the vibrant city that never sleeps.