"Superprenášači" Beckhamovci: Manželia sa nakazili koronavírusom a nevedomky ho rozniesli po svete!

Bývalá Spice Girl Victoria Beckham a futbalová legenda David Beckham sa mali koronavírusom nakaziť začiatkom marca na zápase Beckhamovho futbalového klubu, prípadne na jednej z akcií potom.
Victoria a David Beckhamovci prekonali koronavírusom

Zdroj: Flickr.com

Beckhamovci tiež pekonali COVID-19

Manželský pár David (45) a Victoria (46) Beckhamovci sa podľa niektorých zahraničných zdrojov v marci nakazili koronavírusom. Stať sa to malo v čase, keď ich syn Brooklyn oslavoval 21. narodeniny.

O tom, že sa Beckhamovci nakazili koronavírusom ako prvý napísal denník The Sun. Bývalá Spice Girl a futbalová legenda sa mali nakaziť začiatkom marca na zápase Beckhamovho futbalového klubu, prípadne na jednej z akcií potom.

Krátko nato sa spoločne objavili na londýnskej oslave narodenín ich najstaršieho syna Brooklyna a ďalšie oslavu usporiadali vo svojom dome, kde bolo prítomných množstvo ďalších známych ľudí.

Následne David, neinformovaný o svojom zdravotnom stave, odletel do Miami, kde sa zúčastnil ďalších udalostí.

Nemenovaný zdroj pre The Sun uviedol, že pár po návrate domov v polovici marca začal pociťovať symptómy nákazy koronavírusom.

Davidovi údajne nebolo dobre a Victoria mala vysoké teploty a bolesti v krku.

"Bol to hrozivý scenár. Zúčastnili sa niekoľkých nóbl udalostí, potriasali si rukou s fanúšikmi, niektorých bozkávali na tvár, " opísal situáciu zdroj.

Zdroj dodal, že choroba postihla aj bodyguardov, ktorí ich sprevádzali na cestách a Beckhamovci mali údajne nakaziť aj niekoľko príbuzných.

"Victoria sa zhrozila, že sa z nich stali superprenášači choroby. Panikárila a nakázala celej rodine prísnu karanténu na dobu dlhšiu ako odporúčané dva týždne, "pokračoval zdroj.

Po úplnom zotavení strávila rodina celé leto vo svojom vidieckom kaštieli. Neskôr, pred dovolenkou v Grécku a Taliansku, podstúpili testy na COVID-19, aby si boli istí, že je pre nich bezpečné cestovať.


Prečítajte si aj:

Jennifer Aniston v rúšku prosí Američanov, aby ho nosili, Donald Trump stále verí, že koronavírus zmizne

Tom Hanks daroval krvnú plazmu na vývoj vakcíny proti koronavírusu!