Lucie Bíla prehovorila o svojom boji s koronavírusom a naštvala fanúšikov: Je to len blbá chrípka, ktorá sa dá prežiť!

Hoci väčšina jej priaznivcov jej praje skoré uzdravenie, našli sa aj takí, ktorých slová známej českej slávice zamrzeli.
Lucie Bíla má koronavírus

Lucie Bílá | Zdroj: Facebook.com

Lucie Bílá má koronavírus

Obľúbená speváčka Lucie Bílá (54) priznala, že bobjuje s ochorením COVID-19. Na svojom oficiálnom instagramovom profile zdieľala video, v ktorom popisuje, ako s koronavírusovým ochorením bojuje.

"Ten zloduch okolo mňa len neprešiel, pekne ma dostal. Ale aspoň vám môžem povedať svoju skúsenosť, že to je len blbá chrípka, ktorá sa dá prežiť. Je potrebné si na to zvyknúť a byť opatrný, ale inak by som z toho žiadnu hrôzu nerobila, "prezradila Bílá chrapľavým hlasom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lucie Bílá vs. Coronáč 1:0 🤠

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Hoci väčšina jej priaznivcov jej praje skoré uzdravenie, našli sa aj takí, ktorých slová známej slávice zamrzeli. Zdalo sa im totiž, že speváčka svojim postojom celú situáciu okolo ochorenia COVID-19, trochu zľahčuje.

"Toto tvrdenie, že je to len blbá chrípka, mi príde neprimerané. Pre vás chvalabohu áno, ale čo pre chorých a ľudí so slabou imunitou? Týmto tvrdením len podporujete tých, ktorí nechcú rešpektovať nariadenia a na truc rúška nenosia, čo mi príde od človeka, ktorý tiež šil na jar rúška a snažil sa chrániť slabých a chorých, dosť smutné, "napísala na sociálnej sieti zrejme jedna zo speváčkinych fanúšičiek.

Mnohí navyše spochybňujú, či je Lucie Bíla skutočne infikovaná vysoko nákazlivým koronavírusom, keď sa tak skoro vracia naspäť "medzi ľudí".

Podľa svojich slov sa niekoľkonásobná česká zlatá slávica už teraz teší, ko sa bude opäť stretávať s ľuďmi, objímať sa a bozkávať, pretože to vraj "fakt potrebuje".

"Od pondelka som späť v plnej poľnej, už som v kondícii, a teším sa na otvorenie svojho divadla," plánuje si už Bílá návrat do bežného života, spojený s mnohými spoločenskými akciami.

Česká republika aktuálne bojuje s druhou vlnou koronavírusu, čísla infikovaných sú najvyššie od vypuknutia pandémie. Ochorenie COVID-19 potvrdili k dnešnému dňu (18.9.2020) už u 44 155 ľudí.

Aktívne ochorenie má v Česku aktuálne 20 289 ľudí, vyliečilo sa 23 377 ľudí a 489 ľudí koronavírusu podľahlo.


Mohlo by vás zaujímať:

"Superprenášači" Beckhamovci: Manželia sa nakazili koronavírusom a nevedomky ho rozniesli po svete!

Jennifer Aniston v rúšku prosí Američanov, aby ho nosili, Donald Trump stále verí, že koronavírus zmizne