Interaktívna konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY sa presúva do online priestoru!

Organizátorky interaktívnej konferencie PRE ZDRAVIE ŽENY presúvajú podujatie do online priestoru. Rozhodnutie prijali po dôkladnom zvážení aktuálnej situácie v súvislosti s narastajúcou tendenciou šírenia COVID-19 a odporúčaním Úradu verejného zdravotníctva.
Martina Novotná - zakladateľka Akčné ženy

Martina Novotná, zakladateľka portálu Akčné ženy | Zdroj: Akčné ženy

Zdravie a prevencia sú aktuálne cennejšie ako kedykoľvek predtým. Prednášky, diskusie a poradenstvo týkajúce sa tehotenstva, materstva, krásy, zdravia a prevencie priamo od lekárov a expertov, ktorí sú špičkou v odbore, prináša interaktívna konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY.

Prednášky odborníkov na témy ochorenie obličiek, diéty, zdravý chrbát, reumatizmus, správne cvičenie, prevencia a duševné zdravie môžu účastníci sledovať priamo z pohodlia svojho domova.

Interakcia divákov bude zabezpečené formou četu a priamym zapojením sa do diskusie s odborníkmi. Plánované odborné konzultácie a preventívne kontrolné merania bude možné absolvovať priamo u vybraných partnerov konferencie.

Primárny zámer konferencie PRE ZDRAVIE ŽENY je robiť osvetu v prevencii. Zároveň chceme chrániť zdravie účastníčok, preto pevne veríme, že organizácia live streamu naplní svoj cieľ a aspoň virtuálne prenesie atmosféru, ktorú by sme chceli zažiť na vlastnej koži. Dodržiavanie aktuálnych opatrení zároveň nie je jednoduché a aj samy zariadenia majú pred organizáciou akýchkoľvek podujatí veľký rešpekt. Na druhej strane, online formát konferencie umožňuje oveľa väčšej skupine ľudí zúčastniť sa a vypočuť si témy týkajúce zdravia a prevencie od špičkových odborníkov,“ hovorí Martina Novotná, zakladateľka portálu Akčné ženy a zároveň organizátorka podujatia.

Online formát sľubuje vysokú úroveň aj interakciu divákov

Prvý online formát konferencie ponúka vo svojom programe prednášky aj diskusie s odborníkmi, ktorí sú špičkou vo svojom odbore.

Témami, ktoré budú rezonovať a sú mimoriadne dôležité, sú ochorenie obličiek, zameranie sa na diéty, ako mať zdravý chrbát, reumatizmus, správne cvičenie, prevencia a duševné zdravie.

Účastníci môžu sledovať dianie na konferencii priamo z pohodlia svojho domova s obľúbenou kávou či čajom v ruke bez strachu z nakazenia sa novým koronavírusom. Zároveň môžu po celý čas klásť rečníkom otázky formou četu alebo priamym zapojením sa do diskusie, čím organizátori umožňujú priamu interakciu divákov,“ dodáva M. Novotná.

konzultácie s odborníkmi a vyšetrenia na online konferencii Pre zdravie ženy

Zdroj: súkr.archív

Odborné konzultácie a kontrolné preventívne vyšetrenia budú

Pre účastníkov online konferencie pripravili Akčné ženy v spolupráci s partnermi podujatia balík zdravia na odborné konzultácie a preventívne vyšetrenia zdarma aj so zľavami.

Vstupenky na online konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY je možné si teraz zakúpiť a sledovať odkiaľkoľvek v prijateľnej sume 11 eur.

Zároveň bude po skončení podujatia k dispozícii aj záznam z konferencie. Živé vysielanie prebehne v avizovanom dátume a čase – 10. októbra od 9.00 do 16.00 hod.

Veríme, že si konferenciu Pre zdravie ženy v roku 2021 vychutnáme opäť naživo v rôznych mestách a rok 2021 prinesie už len pozitívne udalosti,“ dodáva organizátorka podujatia Martina Novotná.

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy.