Báječný relax v domácej vírivke

Opakom stresu je uvoľnenie. Ak je človek v strese, mal by urobiť všetko preto, aby sa ho zbavil. Zdravý životný štýl – kvalitná výživa, pobyt v prírode, športovanie a plnohodnotné trávenie voľného času predlžuje nielen vek, ale významne ovplyvňuje aj kvalitu života.

Na chvíľu zabudnúť na starosti všedného dňa, ponoriť sa do životodarnej vody, celkom sa uvoľniť a nechať pôsobiť vodu na celé telo. Terapeutické účinky vody na organizmus sú nesporné. Voda pôsobí nielen osviežujúco a stimulačne, ale aj upokojujúco a uvoľňujúco. Obohacuje život, preto si vodu treba užívať plnými priehrštiami v akejkoľvek forme. Či patríte medzi tých, ktorí radi plávajú alebo medzi tých, ktorí vo vode oddychujú, v oboch prípadoch si skvelé účinky vody na telo a psychiku môžete užívať každý deň.

Oddajte sa hydroterapii

Kúpeľ s bublinkami prekrví pokožku, stimuluje krvný obeh, blahodarne pôsobí na celý organizmus. Pokiaľ preferujete oddych v pohodlí domova, zamerajte sa na vírivky nafukovacie, ktoré umožňujú skvelý domáci relax. Ak hľadáte únik pred starosťami, kvalitný odpočinok a psychickú úľavu, vírivky pre 4 osoby vám to doprajú.

A pokiaľ hľadáte osvieženie pre väčšiu rodinu, dobrým tipom sú vírivky pre 6 osôb, ktoré môžu byť vybavené množstvom prídavných funkcií - masážne trysky a vodné prúdy, ktoré zážitok z kúpeľa posúvajú na vyššiu úroveň. Moderné vírivky, vybavené špeciálnym osvetlením a hudbou, vytvárajú ideálnu atmosféru pre odpočinok.

Či sa rozhodnete pre väčšie alebo menšie modely, vo všetkých môžete rovnako dobre pookriať a načerpať novú energiu. Kúpeľ s bublinkami má nielen zdravotný, ale aj terapeutický efekt - upokojí myseľ a odbúra napätie. Je kľúčom k dobrej nálade, prispieva k telesnej aj k duševnej pohode. A skvelou bodkou za kúpeľom vo vírivke je ľahké jedlo, dostatok tekutín a spánok.

Ozdravné účinky vody

Relax vo vode s bublinami poskytuje vodnú masáž, ktorá pôsobí ozdravne nielen na telo, ale aj na všetky vnemy a zmysly. Vodná masáž má mnoho pozitívnych efektov - funguje ako prevencia pred rôznymi chorobami a tiež ako podporná metóda pri uvoľnení stuhnutých svalov a kĺbov.

Pozitívne ovplyvňuje nielen orgány, ale aj pokožku. Voda s bublinkami regeneruje celé telo – prekrví organizmus, zlepšuje cirkuláciu krvi, stimuluje lymfatický systém, odvádza z tela toxíny a prináša psychickú úľavu. Príjemný relaxačný kúpeľ vo vírivej vani je však vhodný aj pre ľudí, ktorí žiadne zdravotné ťažkosti nepociťujú, pretože pravidelnou hydroterapiou je možné mnohým zdravotným problémom aj predchádzať.