Kozmetický tip, ako spraviť dobrú selfie

Základom dobrej selfie je zdravo vyzerajúca pleť. Darmo môžeme únavu pleti a jej nedostatky skrývať pod make up, ak sa o ňu nevieme postarať zvnútra. O tom sa presvedčila aj módna blogerka Deziré, ktorá otestovala nový rad produktov na hydratáciu pleti od Yves Rocher.
hydratacia pleti

Deziré.eu | Zdroj: súkr.archív

Nato, aby sme urobili dobrú selfie, treba oveľa viac ako je len dobrý make up. Selfie sa vo výsledku snažíme rôznymi spôsobmi retušovať, no niektorí z nás to občas zvyknú prehnať. Nechcú si pripustiť, že je tam už tej retuše príliš, no my ostatní to vidíme a to vyvoláva skôr negatívny ako pozitívny efekt.

Ako teda na dobrú selfie, bez toho, aby sme sa pri jej tvorení nenarobili, nezabili pri nej veľa času a aby sme vyzerali prirodzene aj bez retuše? O tom nám porozpráva módna blogerka Deziré.

Základom dobrej selfie je zdravo vyzerajúca pleť. Ideálne je sa starať o pleť tak, aby sme retuš vôbec nepotrebovali. Nakoľko mám svoju pleť dosť citlivú, dvakrát si rozmyslím, aký produkt budem používať. Nedávno som v Yves Rocher uvidela túto novinku, ktorá je zameraná na hydratáciu pleti. Zaujala ma a nakoľko mám doteraz s touto značkou len dobré skúsenosti, rozhodla som sa ju vyskúšať.

hydratacia pleti

Deziré.eu | Zdroj: súkr.archív

Pleť si síce umývame ráno a večer, no nestačí to nato, aby tých pár kvapiek zabezpečilo hydratáciu pleti po celý deň. Výsledkom je, že naša pleť ostáva unavená, nepružná, nie je dostatočne silná, aby sa dokázala brániť vonkajším vplyvom. Bojuje, je vysilená, zoslabnutá ...

Teraz cez leto to bude ešte horšie, pretože budeme musieť navyše čeliť vysúšajúcemu slnku, častokrát sme dehydrovaní a taktiež chlór z bazénov nerobí našej pleti najlepšie. Tu prichádza dôvod, prečo je jej hydrátácia taká dôležitá a prečo práve na tom by sme si momentálne tak mali zakladať. Ak ju posilníme, hydratujeme, pleť bude pevnejšia, vypnutejšia a nebude tak náchylná starnúť rýchlejšie. Ideálne je vybrať si nie obyčajný krém, ale taký, ktorý má zloženie zamerané práve na hydratáciu pleti.

Ja momentálne používam novinku od Yves Rocher - rad Hydra Vegétal a musím povedať, že mojej náročnosti pleti naozaj vyhovuje. Pleť ostáva vypnutá a pružnejšia po celý deň, čomu akosi ešte stále nemôžem uveriť, ale naozaj sa z toho teším. A práve preto som sa rozhodla vám o ňom napísať. Momentálne prebieha súťaž, v rámci ktorej môžete vyhrať balíček 5 produktov z radu Hydra Vegétal od Yves Rocher. Ak máte chuť, zapojte sa :)

hydratacia pleti

Deziré.eu | Zdroj: súkr.archív

hydratacia pleti

Deziré.eu | Zdroj: súkr.archív


Môže vás zaujímať:

Šúťaž: doprajte pleti hydratáciu s Yves Rocher

Hydratácia pleti