Nové ja

Príspevok v téme: Nové ja
noveja

ahojte,mám 21 rokov, 173 cm a váha 64 +- 1 kg..:)
stravujem sa hrozne..samé sladkosti a nezdravé veci..behom tychto pár mesiacov(od 16.6.2014 do 21.10.2014) by som sa chcela vdaka zdravej a spravnej zivotosprave a cviceniu dostat do formy, vyzerat a cítiť sa dobre..:) popri tom by som sa chcela dostať na váhu 57 kg..:) pridal by sa niekto?? :) nech sa navzajom podporujeme..:)

noveja

ahoj,prepac,trosku som zabudla odpisat..:)
no na festivale bolo super,len skoda ze poprsalo...
no ja povacsinou vstavam okolo 8-9 rano..ako kedy sa zobudim..
dnes som si kupila tuniacika v obchode..som zvedava ako to bude chutit..vsade o tom pisu ze je to fajn,ta to vyskusam..:) uz si si robila taky salatik??? :) :)
inak,ty pracujes ci studujes?? :) :)
aky mas tyzden?? :) :)

cccrazy

Ja uz par rokov v lete vzdy schudnem, lebo mi vobec nechuti jest. Neskoro vstavam a cele sa mi to tak predlzi. Cim skor vstanem, tym viac zjem :D O ktorej vstavas ty?
Vcera som mala rano ovsene vlocky, bola som na dlhej prechadzke, zjedla som dva rozky s maslom sunkou a syrom a vecer som si dala este zeleninovy salat. A dnes mam za sebou ovsene vlocky a dalej som sa nedopracovala este a vobec nie som hladna. Tie ovsene vlocky su proste skvely vynalez, mne to travi kludne aj 5 hodin :D Ale neboj z jednej marhulky vecer nepriberes ;)A inak ako bolo na festivale? :) Ja mam taky relax cez vikend, nic akcne :D

noveja

juj,ja ti tak zavidim ze jes tak malinko :( kiez by som aj ja mala taku pevnu volu..:(
ja som si okolo pol 8 vecer dala este marhulku a take male slivocky cervene zo zahrady..:/ :/ boooze..nemozem tolko jest..porad mi ako sa dokazes mat taku pevnu volu?? :) prosim prosim :)
no momentalne sa chystam spat,ale zajtra tu nebudem,idem na východnu na festival,tak sa tesim..:) :) dufam len ze nebude zima..:D ty co?? ake plany na vikend?? :)

cccrazy

Nie to urcite nevadi to pocas dna spalis :) Ja som mala poradnu misku ovsenej kase rano a teraz som papala cestoviny s omackou a som fakt ze plna, myslim ze tym to hasne na dnes u mna :D Ano slnko svieti riadne, asi pojdem na prechadzku a doma by som chcela co-to pocvicit ked mi potravi :) A ty co planujes?

noveja

ajojte:)no ja som dnes zacala trosku nezdravejsie..mala som chut na chlebik tak som neodolala..:/ snad to nevadi az tak..:) inak je krasne slnecno? co planujete? :)

cccrazy

No co dievky ako sa vam dari? :) Ja ostavam rano verna svojim ovsenym vlockam, obedy normalne co mame doma a snazim sa jest aj nejaku zeleninku vecer aby som spat nesla hladna kedze obedujem velmi neskoro... A vy? :) Piste :D

noveja

Ahojte a dobre ranko prajem :) :) tesim sa z nas :)
dnes mám taku fajn naladicku..:) rano som si chcela dat na ranajky pecivo,ale pozrela som sa sem a povedala som si,ze nesmiem..!! :) prvy dnesny uspech:) ako ste natom? :)

cccrazy

No esteze si odpisala, uz som sa zacinala bat o teba :D Som velmi rada ze ti vaha ustupuje, pomalicky, ale ustupuje a ked to takto pojde dalej tak cas Vianoc bude cas prevelikej radosti :D :D :D Momentalne nemam k dispozicii vahu ale zda sa mi ze trosicka z bruska mi ubudlo (ale to si mozno len nahovaram :D). Ked budem vediet cislo, nacmaram :) Ale co sa tyka stravy tak jem s rozumom ale nejak sa neobmedzujem :D

A ahoj Nelline, pekne ta tu vitam a drzim ti palce :)Verim ze to zvladneme vsetky :D

Nelline

noveja: Ďakujem! :) Aj ja vám budem moc držať palce. Pre mňa je to hlavne taká motivácia, keď sa o to môžem s niekym podeliť. Páči sa mi, že je to tu na to zamerané a že sa môžeme o niečo snažiť spoločne. A to ma veľmi motivuje, resp. lepšie možno povedané zaväzuje robiť pre seba to čo chcem, no sama na to niekedy nemám dostatok vôle. Inak aj teraz to je takmer dokonalý príklad. Zaspala som v obývačke (bez večere) a rozospatá som išla vypnúť počítač, že idem spať. A predtým som sa sem mrkla a keď som si všimla, že si mi odpísala, nedalo mi to a išla som si dať ešte aj tú večeru + nutridrink. Vlastne keď nad tým premýšľam, mne asi ani nejde tak o to písať čo som zjedla (aj keď teda niekedy je to jediné, čo sa dá v tej chvíli napísať) ako o tú interakciu, vzájomné podporovanie a spoločnú snahu :)

noveja

Nelline Ahoj.:) ja budem len rada:) vítam ťa medzi nami.:) :)
Dúfam , ze sa ti podari mat vahu , po ktorej tuzis...ved najdolezitejsie je aby bol clovek spokojny ,tak ako vyzera:) :)
budeme ti drzat palce..:) kludne tu pis co si papkala :) :)