Bolesti chrbtice? Ci nieco ine?

Príspevok v téme: Bolesti chrbtice? Ci nieco ine?
Sanulinkaa

Dobry den mam 24 rokov a trapi ma chrbtica uz 3 mesiace,,,, bolest pocitujem v hrudnej casti. Najhorsie to je ked som zhrbena a chcem sa vystriet, v leze ma moc neboli,,, pocitujem aj mravcenie a palenie popri chrbtici, bolest mi vystreluje aj do hrude, ani mi nejde poriadne nadychnut, a mam pocit akoby mi niekto sedel na hrudi a mravci mi v lavom prsnik a zacina ma drapat na kasel :,-( uz som z toho zufala,,,, bola som aj na rontgene na pohotovosti, co som si uz aj myslela ze mam infarkt alebo nieco na plucach a diagnoza znela sinistrokonvexna skolioza so suhlasnou rotaciou stavcov , ojedinele plytke schmorlove uzly na kaudalnej hrane tiel stavcov th4,5 .... Neviete co znamena tato diagnoza??:( popripade neviete co by mi pomohlo?? Ani lieky od bolesti nepomahaju :(

philips

Na pohotovosti ti museli dať papier s lekárskym nálezom, ktorý máš odovzdať obvodnému. Ten ťa následne odošle k ortopédovi a odtiaľ na rehabilitácie.

Andrej

Pozri si suvisiaci obsah. Tam sa docitas o skolioze. Odporucam cviky na chrbticu, posilit chrbtove svalstvo, rehabilitaciu... proste sa o svoj chrbat starat... este bude musiet nejaky ten rocik nosit cele telo. :)