VIDEO: Spevnite si bruško

Poznáte to, i keď cvičíte, športujete a stravujete sa zdravo, bruško stále nemáte podľa vašich predstáv. Najmä u žien je to najkritickejšie miesto, ktoré vyžiada najviac námahy a sebazapierania. No aj tu občas platí, že niekedy je menej viac.
Nasledujúce cviky vám ukážu, že na **spevnenie bruška** nemusíte len bezhlavo drieť vo fitku, ale pomôžu aj **jednoduchšie cviky** zamerané na **výdrž, naťahovanie a rysovanie brušných svalov.** Dôležitá je hlavne trpezlivosť a pravidelnosť cvičení. Keď sa naučíte posilovať so svojou vlastnou váhou, postupne môžete pridávať aj rôzne závažia alebo činky. S nimi viacej ponamáhate a vyrysujete brušné svaly. Nerobte cviky príliš rýchlo, sústreďte sa skôr na **kvalitu** a dostatočnú **výdrž v jednej polohe.**
  • Nie ste si isté, kde začať? Poraďte sa s odborníčkou v našej poradni CVIČENIE A FITNES

Takže stačí, ak si doma nájdete karimatku alebo mäkkú podložku a nájdete si čas pár minút denne. Ploché a pevné brucho vám bude dostatočnou odmenou, ak cvičenie skombinujete aj s vhodným jedálničkom. Optimálne výsledky budú viditeľné približne po 2-3 mesiacoch. Brušné svaly sa totižto najprv musia rozvinúť a vypracovať.

Viac tipov pre štíhlu postavu a videotéku cvičení nájdete v sekcii Šport a cvičeniea na www.fithall.sk.


Buďťe informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.