Ako mať dlhšiu výdrž pri milovaní?

Túžite po kvalitnejšej a dlhšie trvajúcej rozkoši v posteli? Predčasná ejakulácia je častým problémom, ktorý postihuje takmer každého tretieho muža. Prinášame vám preto niekoľko trikov, vďaka ktorým sa vaše potešenie nakopne na plné obrátky.
Zdroj: Shutterstock.com

1. Majte to pod kontrolou...

... alebo inak povedané, naučte sa regulovať spôsob, akým vaše telo reaguje na rôzne fyzické vnemy. V prvom rade si treba uvedomiť, že masturbácia nie je nič nesprávne – ponúka možnosť lepšie spoznať svoje telo a vďaka tomu najlepšie zistíte, na aké podnety vaše bunky reagujú. Ak si budete sami vedieť vyvolať vzrušenie a vyvrcholenie, naučíte sa tým kontrolovať svoj orgazmus a predĺžiť jeho trvanie.  

Ako rýchlo zväčšiť aj neviditeľný penis?

2. Páni: zastavte ho, keď prichádza

Ak cítite, že prichádza orgazmus, zastavte sa. Palcom a ukazovákom stlačte miesto priamo pod hlavou penisu. Táto technika tlačí krv v penise a tým sa na chvíľku zníži sexuálne napätie, ktoré vyvoláva ejakuláciu.  

3. Dámy majú prednosť

Jedným z dobrých trikov pre mužov ako zmierniť narastajúce napätie je uprednostniť ženu. Niektorým mužom pomáha, keď najprv uspokoja svoju partnerku a ten samotný pocit na chvíľku zjemní ich náruživosť.  

4. Znecitliviť  

Vedeli ste, že existuje prípravok, ktorý dokáže na istý čas „znecitliviť“ mužský penis? Funguje na princípe lokálneho anestetika a po jeho nastriekaní sa zníži napätie a tlak v penise, čím bude môcť muž udržať svoj orgazmus pod kontrolou.  

5. Starý známy kondóm

V súčasnosti sú kondómy vyrábané extra tenké, aby sa najlepšie prispôsobili tvaru mužského penisu a priniesli mu čo najväčšie potešenie. Na druhej strane sú však veľmi pevné, aby boli účinnou ochranou, a tým môžu sex predĺžiť až o pár minút. Pretože ak si muž nasadí kondóm, zníži sa intenzita a celkové sexuálne napätie.  

6. Tabletky pre dlhší sex

Okrem tabletiek na naštartovanie mužského údu existujú aj pilulky (legálne), ktoré môžu pomôcť mužovi  k lepšej výdrži. Väčšina z týchto liekov sú však antidepresíva, ktoré môžu viesť ku zmenám nálad alebo k iným nežiaducim účinkom, preto sa ich používanie veľmi neodporúča.      


Nezabudnite si prečítať: Ako rýchlo zväčšiť aj neviditeľný penis?


Bruno12

Predĺžiť pohlavný styk a oddialiť ejakuláciu dokážu napríklad aj výživové doplnky. Napríklad -odkaz odstránený- . Je na prírodnej báze a nemá vedľajšie účinky. Určite odporúčam vyskúšať.

plax

my k odialeniu používame taký tmavý sprej zo superlove a ten dokonca aj spevní penis a zlepší prekrvenie a sex je znateľne lepší...priemerna doba 45-50 minút

zuzulienka9

my sme obaja za Španielské mušky v kréme od superlove nabudia jednak a jednak sex trvá dlhšie a je brutálne živočíšny

Najčítanejšie články