Už žiadna chémia: spoločnosť Pascoe – prírodná medicína, vám prináša liečivá tej najvyššej kvality

V dnešnej dobe vyhľadáva čím ďalej tým viac ľudí prírodné liečivá, či už na liečbu, alebo podpornú – doplnkovú liečbu a chcú presne vedieť, aké látky prijímajú do svojho tela. Spoločnosť Pascoe – prírodná medicína zaručuje, že jej liečivá a doplnky výživy sú vyrobené z kvalitných substancií a podliehajú niekoľkým kontrolám kvality. Nemecká farmaceutická spoločnosť Pascoe má za sebou viac ako 120 rokov skúseností, výskumu a vývoja.

Meno Pascoe patrí do oblasti prírodnej medicíny s aplikovaním najvyšších štandardov kvality, ktoré sa riadia etickými zásadami. História tejto rodinnej farmaceutickej firmy, ktorá sa špecializuje na produkty prírodnej medicíny tej najvyššej kvality, sa začala pred viac ako 120 rokmi.

Viac ako 120 rokov histórie spoločnosti Pascoe - prírodná medicína

Koncom 19. storočia Friedrich H. Pascoe, starý otec súčasného majiteľa spoločnosti Jürgena F. Pascoe, spolu s Emanuelom Felke, evanjelickým pastorom a bylinkárom, začali skúmať účinok rastlinných a polykomponentných liečiv. V roku 1918 zakladá Friedrich H. Pascoe v nemeckom meste Giessen spoločnosť „Lekárnik Friedrich Pascoe – farmaceutické preparáty“.

Dnes je z nej medzinárodne uznávaná spoločnosť. Patrí k najviac inovatívnym, nemeckým farmaceutickým spoločnostiam. Špecializuje sa taktiež na výživové doplnky a vitamíny, v portfóliu spoločnosti nájdeme aj vysokokvalitný vitamín C v tabletovej, ale aj infúznej forme.

Vďaka svojej kvalite bola spoločnosť Pascoe už viackrát oficiálnym dodávateľom nemeckého olympijského tímu.

Od októbra 2016 má spoločnost svoje obchodné zastúpenie aj na Slovensku, pod názvom Pascoe Slovensko s.r.o.

Filozofia spoločnosti Pascoe

Spoločnosť Pascoe sa opiera o viacero pilierov, a to vysokú kvalitu produktov, výskum, dlhoročné skúsenosti, technológie, taktiež kladie dôraz na ekológiu a individuálne potreby ľudí.

Stovky výskumníkov na celom svete sa každý deň pokúšajú odhaliť tajomstvá prírody a pochopiť princípy fungovania účinných látok na molekulárnej úrovni. Pascoe – prírodná medicína uskutočňuje výskum, vývoj a produkciu vysoko kvalitných prírodných liečiv na prevenciu, liečbu a podpornú - doplnkovú liečbu rôznych ochorení. Jadro výskumnej činnosti spočíva v skúmaní účinnosti, bezpečnosti a znášanlivosti liekov.

Spoločnosť Pascoe – prírodná medicína je motivovaná prírodou, modernými technológiami a prirodzene ľuďmi – zákazníkmi, zamestnancami a partnermi. Jej prírodným liečivám veria milióny ľudí po celom svete. Pomáhajú ľuďom dosiahnuť lepšiu kvalitu života a zdravia. O vedomosti a rokmi nadobudnuté skúsenosti sa spoločnosť Pascoe delí s celým svetom prostredníctvom odborných publikácií či kongresov.

Výber ocenení

Ako sme už spomínali, spoločnosť Pascoe patrí k tým najinovatívnejším farmaceutickým spoločnostiam. To potvrdzuje aj množstvo ocenení.

Po náročnom odbornom výbere bola spoločnosť už piatykrát v roku 2016 ocenená aj ako TOP inovátor.

Pascoe - prírodná medicína bola v súťaži „Najlepší nemecký zamestnávateľ 2017“, ktorú organizuje inštitút Great Place to Work®, ocenená ako najlepší zamestnávateľ v kategórii firiem s 50 až 500 zamestnancami. Je to už po šiesty raz za sebou, kedy spoločnosť získala toto prestížne ocenenie.

Spoločnosť Pascoe získala taktiež mimoriadnu cenu za firemnú zdravotnú starostlivosť. Chorobnosť zamestnancov je asi 50 % pod priemerom chorobnosti v celom odvetví. Na toto ocenenie môže byť právom hrdá.


Viac informácií sa dočítate na stránke www.pascoe.sk.