Aká je vaša make-up tax?

Ruku na srdce milé dámy, koľko ste ochotné mesačne investovať do vizáže? Ak prepadáte panike, že suma sa stále navyšuje, máme jednoznačne dobré správy. Už sa viac nemusíte ospravedlňovať ani sebe, ani svojim rodinným príslušníkom, keď budete „loviť“ najnovšie kozmetické „vychytávky“.

Make-up tax rozhodne nie je ďalší marketingový ťah, ktorý vám prevetrá peňaženku. Čas a prostriedky, ktoré investujete do seba každé ráno, sa určite vyplatia. Na toto sme čakali, nemyslíte?

Investícia do kozmetiky = vyšši plat?

Pojem make-up tax vznikol v Amerike ako odpoveď na radu štúdií zaoberajúcich sa spojitosťou medzi používaním make-upu a pracovným životom. Ukazalo sa, že ženy, ktorým nie je ľahostajná ich vizáž v práci, dostavajú lepšie ohodnotenie ako kolegyne, ktorým je vzhľad „ukradnutý” a spoliehajú sa len na svoj intelekt.

Ak sa žena ráno upraví, bude určite sebavedomejšia a s lepšími pracovnými výsledkami, čo samozrejme ocení aj šéf. Ten si bude určite pochvaľovať i to, ako firmu reprezentujete. Veď si len predstavte, že prídu všetky ženy do práce neupravené! Tie pohľady mužských kolegov sú len „zrnkom ryže“, ale šéfov výraz vám dá okamžitú odpoveď.

Dámi, skúste nezávidieť kolegyni, ktorá si každé ráno privstane o pár minút skôr a venujte svoje prvé minúty nielen rodine, ale aj sebe. Keď sa bude najbližšie rozhodovať o odmenách za vykonanú prácu, je pravedepodobné že šéf venuje peniaze navyše práve žene, ktorá pôsobí príjemnejším a upravenejším dojmom.

Prirodzená krása = úspechy v práci

Netvrdíme, že máte v drogériách aj spávať, aby ste stihli všetky beauty novinky, ba dokonca vám neradíme nanášať si na tvár nekonečné vrstvy „omietky“. Dôležitý je správny výber produktov. Nemusí ich byť veľa, ale budú postačujúce, aby prirodzenú krásu. Vytvorte si rannú rutinu, ktorú budete s radosťou dodržiavať a uvidíte, ako sa snaha o atraktívnejší vzhľad odzrkadlí aj v pracovnej sfére


Prečítajte si aj tento článok:

Tipy na letný make-up

strasnyclanok

dobry den,

zrejme Vam odisli napady na temy, ked ste za minutu napisali tento clanok. zaroven:
1. mate v slove damy makke i
2. v clanku sa nachadza nedokoncena veta "Nemusí ich byť veľa, ale budú postačujúce, aby prirodzenú krásu."

mohli ste si to minimalne raz po sebe este precitat, ale asi ste sa venovali viac svojmu zovnajsku...