Tipy a triky na podporu rastu mihalníc a obočia

Možno to bola nehoda a možno ste si ho pretrhali zámerne. Časy 90. rokov a úzkej vykreslenej čiarky sú však už dávno za nami, a preto začínate skúšať v panike overené babské rady. Nevadí, všetko sa dá zachrániť. Teda, takmer všetko. Nezúfajte, my vám poradíme, ako na to.

Vytrhané obočie? Žiadny problém

Existuje veľa tipov, ktoré vám zabezpečia, aby obočie prirodzene dorástlo. Jedným z nich je pravidelné vmasírovanie ricínového oleja do pokožky. Zamerajte sa na miesta, ktoré ste si pretrhali alebo chcete podporiť rast nových chĺpkov. Olej nechajte absorbovať aj cez noc a ráno ho zmyte vodou. Následne použite na tvár bežnú starostlivosť.

Ak vás nebaví čakať a chcete svoje bujné obočie à la Cara Delevigne späť, budete sa musieť poobzerať v drogérii alebo parfumérii po kvalitnom géle na obočie. Investovať sa určite oplatí, pretože tým spravíte dokonalú kamufláž. Pomocou jemného štetca a hnedého krému na obočie môžete starostlivo vyplniť obočie, až kým nebude husté a plné tak, ako si to predstavujete. Pamätajte však na to, že obočie by malo ladiť k tónu vašich vlasov. Uistite sa, že farba gélu alebo produktu, ktorý ste si vybrali, dokonale sedí, pretože inak môžete vyzerať komicky. Po tom samozrejme žiadna z nás netúži.

Alfou a omegou je však vypracovanie ideálneho tvaru. Ak si netrúfate sami, nechajte to na odborníkov. Snažte sa vyvarovať neustálemu striedaniu kozmetičiek, pretože každá má iný štýl a môže sa stať, že v pravidelných intervaloch bude vaše obočie nadobúdať iný tvar. Medzi jednotlivými návštevami nechajte chĺpky rásť. Keď nebudete zasahovať do cyklu rastu, obočie sa zregeneruje a bude pôsobiť kompaktnejšie.

V hlavnej úlohe mihalnice

Túžite po mihalniciach ako z reklamy na dokonalú mascaru? Ženy odjakživa túžili po dlhých mihalniciach a vždy si k tomu rady dopomáhali. Tam, kde príroda nebola príliš milosrdná, môžu pomôcť rôzne séra na podporu rastu.

Jednou z najobľúbenejších možností je kefovanie – vyčesávanie mihalníc, ktoré podporí odstraňovanie prachu a iných častíc z mihalníc Následne na to sa môže aplikovať vitamín E, ktorý je kozmetický všeliek. Užitočnú službu spraví aj ricínový olej, ktorý je plný vitamínov.


Prečítajte si aj tento článok:

Najnovšie trendy v úprave obočia

Kotika

velmi odbre su sera na podporu rastu mihalnic. Same od seba nenarastu. Osobne použivam Elizabeth Arden Prevage Brow Enhancing Serum z Notino. Som spokojná