Kozmetika verzus typ osobnosti: vyberte si tú správnu

Kozmetika by mala vyjadrovať nielen váš postoj k pleti, ale aj vašu osobnosť. Nie sú to len parfémy a vône, ktoré by vás mali charakterizovať. Pozrite sa, do ktorej kozmetickej kategórie patríte vy.
Kozmetika verzus typ osobnosti

Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

1. Kozmetika pre sebavedomú, elegantnú, hrdinku

Roky vám pridali sebavedomie, hrdosť, eleganciu, ale aj nejaké tie vrásky. Duševné bohatstvo ako dedičstvo rokov si radi ponecháte, ale so starnutím pleti sa nechcete zmieriť? Vhodnou kozmetikou môžete tento proces spomaliť. Vyberte si produkty zamerané na boj proti starnutiu a vyhladenie pleti. Rastlinná kozmetika s výťažkom z kostmatca kryštálového dokáže aktivovať bunečné mechanizmy v boji proti vráskam a navracia pleti objem.

Používajte vyhladzujúcu dennú a nočnú starostlivosť proti vráskam, prípadne s ochranným faktorom, ktorá dokáže aktivovať bunkové mechanizmy v boji proti vráskam a obnovuje syntézu kolagénu a kyseliny hyalurónovej pre spevnenie pleti. Účinná je aj vyhladzujúca starostlivosť na kontúry očí a pier so schopnosťou vyhladenia vrások a drobných liniek v okolí očí.

modelka, blond, modre oci

Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

2. Kozmetika pre empatickú, aktívnu, umelkyňu

Vaša pleť je citlivá a potrebujete ju upokojiť a ochrániť? Občas vás potrápi začervenanie pokožky, ktoré nie vždy vyjadruje len vašu zanietenosť. Ide to i bez toho. Zvoľte si prírodnú kozmetiku s výťažkami z listov rastliny sigesbeckia orientalis.

Hýčkajte vašu pleť dennou upokojujúcou starostlivosťou s aktívnou rastlinnou zložkou a znížite jej podráždenie. Vyskúšajte aj gélovú upokojujúcu starostlivosť na očné okolie. Poskytuje pocit sviežosti a utišuje citlivú pokožku v okolí očí.

Rastlinná kozmetika a typ pleti

Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

3. Kozmetika pre nezastaviteľnú, modernú, eko-guru

To, že ste stále v pohybe, sa často odzrkadľuje aj na vašej pleti. Pôsobí unavene, mdlo a objavujú sa už i prvé vrásky. No nebojte sa, aj pre vás existuje riešenie, navyše podľa vašich preferencií a cítenia priamo z prírody. Kozmetika s koncentrovanými výtažkami z rastliny aphloia, pestovanej na Madagaskare v režime fare-trade. Ochráni vás pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho mestského prostredia.

Starajte sa o vašu pleť so sérom s dvojakým účinkom a expresnou okysličujúcou maskou. Sérum s rastlinným výťažkom bojuje proti hlavným urýchľovačom starnutia pleti dvoma spôsobmi: podporuje obnovu pleti a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Maska zase pleť posilňuje, hĺbkovo regeneruje jej štruktúru a zbavuje toxínov.

usmev, zdrava plet

Yves Rocher | Zdroj: súkr.archív

4. Kozmetika pre dobrodružku, prirodzenú, živel

Máte normálnu až zmiešanú pleť, ktorá je občas dehydrovaná. Potrebujete intenzívnu hydratáciu a potrpíte si na rozžiarenú tvár, ktorá jasne vyjadruje vašu akčnosť a chuť do života. Chcete to však dosiahnuť prirodzenou cestou. Najlepšou voľbou je potom pre vás prírodná rastlinná kozmetika s hydratačnými výťažkami z kosmatcovníka.

Stavte napríklad na hydratačnú starostlivosť na deň a noc spolu s hydratačným gélom na deň a noc. Zabezpečíte pre svoju pleť hydratáciu až na 48 hodín! Prinavrátite jej jas, zdravie a jemnú textúru. Ľahká textúra oboch produktov je navyše vhodná i ako podklad pod make-up.


Pozrite si tiež:

Objavte ekologicky zmýšľajúcu kozmetiku: toto sú jej najväčšie benefity