HYALUTIDIN® HC AKTIV - kĺbová výživa, ktorú si obľúbite

HYALUTIDIN® HC AKTIV sa vyrába len z prírodných produktov a dokáže nahradiť nedostatok kyseliny hyalurónovej a chondroitínu sulfátu. Na rozdiel od mnohých iných kĺbových výživ ho môžete popíjať vo forme sirupu len jedenkrát denne. Postará sa o vaše kĺby, či už ste športovec, ťažko fyzicky pracujúci alebo trpíte bolesťami kĺbov.
Šport a kĺbová výživa

Foto: Monika Kusendová | Zdroj: súkr.archív

Ako pôsobí HYALUTIDIN® HC AKTIV?

Tento výživový doplnok je unikátny svojim hyalurón-chondroitín komplexom s efektom vnútro kĺbovej aplikácie. Kyselina hyalurónová je základným stavebným kameňom maziva kĺbov, ktorá je v tejto forme odvádzaná cez tráviaci trakt do krvného obehu a odtiaľ do všetkých tkanív - koža, kosti, kĺby, platničky... Mukopolysacharid chondroitín sulfát zabezpečuje pružnosť tkaniva a regeneráciu chrupavky.

Kyselina hyalurónová a chondroitín môžu účinne chrániť chrupavku, pokiaľ sú podávané spoločne, pretože sa vzájomne vo svojej účinnosti dopĺňajú.

Tieto dve zložky v HYALUTIDIN® HC AKTIV dokážu zastaviť zápal a utlmiť bolesti. Následne doplnia kĺbovú tekutinu a posilnia jej funkciu v kĺbe. Stopnú degradáciu kĺbovej chrupavky a postupne ju obnovujú. Okrem týchto zložiek kĺbová výživa obsahuje aj vitamín E (v jednej dávke az 150 percent odporúčaného denného množstva), podieľaujúci sa na obnove a podpore kĺbového aparátu. Hrá svoju úlohu takisto pri raste svalovej hmoty, rekonvalescencii po úrazoch a odbúravaní škodlivín z tela.

Pre koho je HYALUTIDIN® HC AKTIV vhodný?

  • všetkým osobám ako prevencia opotrebovania kĺbov

  • jedincom so zaťažením kĺbov, podmienených vekom, opotrebovaním, fyzicky náročnou aktivitou

  • osobám s bolesťami kĺbov a chrbtice

  • pacientom s artrózou a ľuďom s rizikom jej vzniku

  • osobám počas rehabilitácie po prekonaných úrazoch či operáciách pohybového aparátu

  • rekreačným i profesionálnym športovcom ako súčasť komplexnej starostlivosti o pohybový aparát

  • športujúcim deťom a mládeži pre bezproblémový vývin a vývoj pohybového aparátu

HYALUTIDIN® HC AKTIV - kĺbová výživa

Foto: Monika Kusendová | Zdroj: súkr.archív

Výhody HYALUTIDIN® HC AKTIV na základe vlastnej skúsenosti

Vyskúšala som už viaceré formy kĺbovej výživy - viac či menej účinných. No občas som už mala pocit, že do seba "ládujem" nekonečné množstvo tabliet, ktorým ktovie ako dlho trvá, kým sa dostanú na miesto riešenia problému. Preto mi na výrobku HYALUTIDIN vyhovovala jej ľahko vstrebateľná tekutá forma v podobe chutného sirupu, ktorá navyše nerobila problémy ani môjmu citlivému tráviacemu ústrojenstvu. Ďalšou výhodou bolo užívanie len jednej dávky denne (30 ml) namiesto 4-6 odporúčaných kapsúl pri iných produktoch. Takisto som nespozorovala ani nejaké nežiaduce vedľajšie účinky.

Podľa výrobcu by mali byť výsledky viditeľné už po dvoch týždňoch suplementovania. Vzhľadom k tomu, že som nemala výraznejšie problémy s kĺbami a užívanie tohto výrobku bolo pre mňa skôr preventívne a posilňujúce, považovala som za objektívnejšie obdobie na posúdenie účinkov jeden mesiac. Napriek náročným bežeckým tréningom som nespozorovala žiadnu bolesť ani preťaženie či nepríjemný tlak. Nohy jednoducho šli naplno a nezastavil ich žiaden kopec - výbeh, zbeh, ani dlhšie trate po asfalte. Z času na čas moje kĺby trpia (kolená, členky, spodná chrbtica) a trochu ich cítim najmä z dôvodu otrasov. Počas tohto obdobia som si však žiaden takýto problém nevšimla a dá sa povedať, že moja regenerácia bola o čosi rýchlejšia.

Čiže pre aktívnych športovcov, ktorí denno-denne trénujú a času na oddych majú pomenej, môžem túto kĺbovú výživu len odporučiť.

HYALUTIDIN® HC AKTIV  - kĺbová výživa

Foto: Facebook.com - Hyalutidin Slovensko | Zdroj: súkr.archív


O tomto výrobku bola vykonaná notifikácia na Úrade verejného zdravotníctva SR a je držiteľom certifikácie výživového doplnku. Okrem toho podlieha pravidelnej kontrole čistoty surovín v laboratóriách a odborných pracoviskách. K dispozícii sú aj klinické štúdie, napríklad z Výskumného ústavu SlowMed v nemeckom Gommerne alebo z Lekárskej univerzity vo vietnamskom Hanoji.


Prečítajte si tiež:

Ako si posilniť kĺby?