S rakovinou bojujúca Aneta Parišková sa vrátila na televízne obrazovky! Priznala, že prácu berie v náročnom období ako psychoterapiu

Moderátorka Aneta Parišková, ktorej pred pár mesiacmi diagnostikovali Non-Hodgkinov lymfóm, je späť v televízii, na obrazovke sa objavila po viac ako dvoch mesiacoch.
Aneta Parišková, ktorá bojuje s rakovinou je späť v správach

Zdroj: Instagram.com

Onkologická pacientka Aneta Parišková sa vrátila do televízie

Krutá diagnóza, ktorú si moderátorka Aneta Parišková musela pred pár mesiacmi vypočuť, je Non-Hodgkinov lymfóm. Ide o najrozšírenejší druh zhubného nádoru lymfatického systému.

Na začiatku mája moderátorka cez sociálnu sieť oznámila, že s prvou chemoterapiou začala v Národnom onkologickom ústave.

Včera ju mohli diváci opäť vidieť v hlavných správach televízie JOJ. Aneta žiarila a ako priznala, návratu do práce sa už nevedela dočkať.

Po 11 týždňoch opať v práci. Stretnutie s mojou JOJkárskou rodinou a divákmi ma nesmierne potešilo. Túto psychoterapiu si možem dopriať len pár dní v mesiaci, keďže som závislá od počtu bielych krviniek a pokynov lekára, ktorý ma lieči. Ale som vďačná aj za tých málo dní,“ píše Aneta na sociálnej sieti.

Moderátorka vie, že pre každého onkologického pacienta je dôležité udržiavať sa v pohode aj z psychickej stránky, preto s návratom do práce neváhala. Boj s chorobou ide podľa jej slov podľa plánu.

Z prvotného šoku som sa už stihla spamätať. A jednoducho som sa pustila do boja. Pridala som sa k mnohým tisícom onkologických pacientov, ktorí dennodenne bojujú o život,“ povedala pre Nový čas.

Moderátorka spravodajstva hovorí otvorene o svojej chorobe aj na sociálnych sieťach, uverejňuje aj zábery, pri ktorých aj sama napíše, že vôbec nejde o peknú fotku.

Martin Malachovský má sklerózu multiplex

Náročnú chorobu pred pár dňami priznal aj operný spevák Martin Malachovský, už 2 roky bojuje so zákernou sklerózou multiplex.

Malachovský svoju diagnózu dva roky pre verejnosťou tajil. Choroba je už však viditeľná, preto musel spevák urobiť zásadné rozhodnutie, a po takmer 30 rokoch odchádza zo Slovenského národného divadla.


Mohlo by vás záujímať:

Jana Kirschner priznala, že opäť bojuje so záchvatmi paniky, fanúšikov vyzvala, aby viac hovorili o tom, čo ich trápi

Legenda F1 Michael Schumacher podstúpi operáciu, pri ktorej mu aplikujú kmeňové bunky