Aneta Parišková po ukončení chemoterapie: Čo bude ďalej, uvidíme, zatiaľ sa budem snažiť len normálne žiť

Obľúbená moderátorka televízneho spravodajstva Aneta Parišková, ktorá sa aj počas liečby rakoviny objavovala na obrazovkách, ukončila intenzívnu chemoterapiu.
Aneta Parišková ukončila chemoterapiu

Zdroj: Facebook.com

Aneta Parišková ukončila chemoterapiu

Svoj dlhý a náročný boj s rakovinou začala moderátorka Aneta Parišková(47) v apríli. Verejnosti priznala diagnózu Non-Hodgkinov lymfóm, a začala s liečbou v Národnom onkologickom ústave.

"Dokopy 45 dní som od apríla preležala v nemocnici... Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu, " napísala Aneta na svojej sociálnej sieti.

Moderátorka vyzdvihla osobitne prácu jej ošetrujúcej lekárky, ktorá je podľa jej slov nielen profesionálna a múdra, ale aj veľmi ľudská.

"Stihli sme sa rozprávať nielen o chorobe, ale aj o všeličom inom a veľa sme sa nasmiali!. Ďakujem, " napísala úprimne.

Obľúbená moderátorka televízneho spravodajstva, ktorá sa aj počas liečby objavovala na obrazovkách, ukončila intenzívnu chemoterapiu a aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť.

Aneta Parišková hovorila otvorene o svojej diagnóze po celý čas aj na sociálnych sieťach, upozornila napr. na prehliadané príznaky Non-Hodgkinovho lymfómu, či dôležitosť darovania krvi.


Prečítajte si aj:

S rakovinou bojujúca Aneta Parišková sa vrátila na televízne obrazovky! Priznala, že prácu berie v náročnom období ako psychoterapiu

Mária Čírová prezradila detaily pôrodu! Takto zvládla pôrod prirodzenou cestou a prekonala bolesti


nedtoto

considering the fact that our very very own editors at huffpost reveals had been strolling from home, they’ve been searching out procedures to make their own wfh setups a bit better. it got us thinking about the topics that might make running from home a touch less complicated
www.thepostbest.com

violoncistka

vsak ano, co ine ostava. treba to proste len prijat a naucit sa s tym zit. lepsie ako sa ostat utapat a izolovat od vsetkeho a vsetkych.