Fitbox

Fitbox je jednou z najnovších metód cvičenia v skupine, ktoré môžu skúsiť všetci bez rozdielu veku a pohlavia. Fitbox je kondičné cvičenie pod vedením skúsených inštruktorov, ktorí prešli špecializovaným kurzom.

Fitbox je jednou z najnovších metód cvičenia v skupine, ktoré môžu skúsiť všetci bez rozdielu veku a pohlavia. Fitbox je kondičné cvičenie pod vedením skúsených inštruktorov, ktorí prešli špecializovaným kurzom.
Fitbox sa cvičí na špeciálne upravených boxovacích totemoch.
Fitbox cvičenie je založené na niekoľkých základných úderoch rukami a nohami, ich kombináciou a pozmenením je možné dosiahnuť zábavné dynamické precvičenie celého tela. Inštruktori Vás budú motivovať k maximálnym výkonom.

Čo je to FITBOX Program

Fitbox program je ucelený systém, ktorý zahŕňa kvalitu a ergonomiku boxovacích totemov, inštruktorov špeciálne preškolených pre FITBOX a princíp cvičenia pri hudbe v skupinách. To Vám zaručuje maximálnu efektivitu cvičenia tejto modernej športovej disciplíny.

Fitbox je vynikajúci spôsob, ako pri hudbe a pod vedením skúseného inštruktora precvičiť celé telo za krátky čas a pritom sa odreagovať od starostí a stresu všedného dňa.

Fitbox možno cvičiť na niekoľkých úrovniach - hodiny môžu byť určené pre začiatočníkov, mierne a stredne pokročilých, seniorov, alebo napr. všetkých, ktorí sa snažia o redukciu tuku.

FITBOX® je ochranou známkou spoločnosti Bevitec, ktorá vyvinula celý tento program.

Popis FITBOX totemu

  • celková nastaviteľná výška: od 170 do 205cm
  • výška úderovej plochy: 110cm
  • priemer úderovej plochy: 40cm

Výbava na 1. lekciu FITBOXu

Na FITBOX si môžete vziať bežné športové oblečenie, v ktorom sa budete dobre cítiť. Je vhodné zvoliť oblečenie, ktoré dobre odvádza pot od tela.

Pre FITBOX sú nutné bandáže, alebo rukavice, ktoré Vám spevnia zápästia a ochránia prsty pred zranením. Pretože sa na lekcii FITBOX dosť spotíte, je dôležité dodržať pitný režim. 60min pred každou lekciou sa dostatočne napite vody, minerálky nebo iontového nápoja a v priebehu každej lekcie by sa mali tekutiny tiež dopĺňať.

No a posledným, čo potrebujete na absolvovanie lekcie FITBOXu, je dobrá nálada.