9 vecí, ktoré sa ženy boja povedať mužom

Ženy neustále nad niečím premýšľajú, niečo analyzujú, veľa rozprávajú, čo muži občas nevedia pochopiť. No napriek tomu existuje niekoľko vecí, ktoré sa jednoducho boja povedať mužom, najmä v začiatočnej fáze vzťahu. Viete, ktoré to sú?
Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Obliekaš sa hrozne!

Je veľa mužov, ktorí sú pekní, bystrí a príjemní. Skvele sa im darí v práci či podnikaní, celkovo sú úspešní a zdravo sebavedomí. No s ich oblečením je to katastrofa. Nie, nemusia vyzerať, ako keby práve „vyskočili“ z obálky GQ, no trochu vkusu by nezaškodilo. Len ako im to povedať?

Spoznajte fázy partnerského vzťahu

2. Máš tu hrozný neporiadok.

Muž, ktorý má okolo seba doslova bordel, nie je veľkým lákadlom pre ženy. Chlapa chlapom robia celkom iné veci! Ženy nechcú ani mužov posadnutých poriadkom a bezchybným zovňajškom, no trošku poriadkumilovnosti by nezaškodilo. Nenávidia bordelárov, ktorí sa oblečú do trička, na ktorom sú vytlačené šnúra aj štipce na bielizeň. A tú záchodovú dosku by si tiež mohli dávať dolu, keď žijú so ženou v spoločnej domácnosti.

3. Milujem romantiku!

Prečo muži nevedia pochopiť, že ženy jednoducho milujú Juliu Roberts v Pretty Woman? Ako majú svojim mužom naznačiť, že aj ony potrebujú, aby ich niekto vzal na tajomné rande, priniesol čokoládu, prekvapil kyticou aj keď nemajú sviatok?

4. Chcela by som najskôr predohru.

Predohra je pre ženy veľakrát na sexe to najkrajšie. Ženy proste milujú sa bozkávať, keď muž skúma ich telo a hladí ich.

5. Mohol by si naše spoločné záležitosti plánovať viac dopredu?

Ženy proste milujú mužov, ktorý vedia plánovať a prevziať zodpovednosť. Nielen v práci, ale aj v partnerskom živote. Ak muž žene odrazu v piatok ráno oznámi, že na víkend kúpil wellness pobyt, nemusí byť z toho žena hneď nadšená, najmä ak plánovala ísť ku kaderníčke, ku ktorej je objednaná mesiac.

6. Chcem viac sexu.

Ženy sú sexuálne bytosti! Chceli by sa s mužom milovať rovnako často, ako na začiatku vzťahu. Ženy proste milujú rozkoš a nestačí im len spomínať na obdobie, kedy ste to robili stále a všade.

7. Mohla by som byť chvíľu sama?

Ženy zbožňujú, keď môžu byť chvíľu samy, na gauči s knihou, pri telke, alebo sa zabaviť s priateľkami. Milujú samotu, len ako to povedať mužom tak, aby sa neurazili?

8. Mám to presne naplánované.

Ženy svoju budúcnosť plánujú odjakživa. Vedia, že sa v 30-ke najneskôr chcú vydať a do dvoch rokov od svadby porodiť svoje prvé dieťa. A rozhodne si to nepredstavujú urobiť naopak! Nie, nie je to zúfalstvo, nie je to o tom, že by naháňali chlapov, len aby im to všetko stihli.  Jednoducho len milujú plánovanie.

9. Chcem byť pre teba jediná.

Ženy milujú, keď sú pre svojich mužov výnimočné a špeciálne bytosti. Pre svojich mužov musia byť tou najväčšou prioritou.


Prečítajte si aj: Spoznajte fázy partnerského vzťahu


dalsi

Tak som sa hned otestoval, ako je to u nas doma. Cele zle :-D

Podla mojej drahej:

1/ podla nej som sa obliekal hrozne /podla mna len nie podla najnovsej mody/,
ale to iste som si myslel ja o nej. Oblecenie seda myska.

2/ neporiadok - mam a ona tiez.

3/ ano, ale romantika je pre kazdeho nieco ine.

4/ nie, nechce predohru. Chce to mat za sebou co najskor.

5/ ja planujem, ale ona nechce planovat. Ona chce vsetko spontanne, planovanie nechce.

6/ sex - to praveze nechce

7/ byt sama - tak to ano, obcas.

8/ nic nema naplanovane.

9/ chcela by byt jedina, ale vie si predstavit, ze by nebola /nerobi jej to problem/.

Moireal

Hm, dalsi nezda sa ti ze akoby prilis zachadzas do detailov vo vasom vztahu? Toto je sice anonymmne forum, ale ludia si dokazu kadeco zapamatat.
Aj ja som popisala kdeco o sebe ale ty uz posobis smiesne.
Musis byt razny a urobit nieco co tvoju zenu preberie z jej letargie. Zeny nemaju radi muzov, co su zli a agresivni ale ani takych co sa podvoluju. Aj ked pre dobro a pokoj v rodine.
Lebo z toho co tu pises, ju na jednej strane lutujem a na druhej by som nou zatriasla nech sa spamata. Ale tusim by ste sa mali obaja.