Zdravá tortilla 3x inak

Pripravte svojim deťom do školy alebo aj sebe do práce chutný a zdravý obed. A ani vás nebude stáť toľko času. Máme pre vás tri podobné alternatívy. Pri všetkých potrebujete tortillu, mäso, zeleninu, omáčky či jogurty a výsledok vyzerá naozaj chutne! Vyberte si!
### Kuracia tortilla

Pripravíme si kuracie mäso nakrájané na kocky, krémový kozí syr alebo hociktorý iný krémový syr, ďalej pomocou mixéru spravíme jednoduchú plnku z cesnaku a špenátu. Nakoniec všetko spolu premiešame, vyberieme plátok tortilly, na ktorú ešte môžeme nakrájať rôznu zeleninu (rajčinu, papriku,šalát...), zmes uložíme do tortilly, plátok zatočíme a obed je hotový!

Hovädzia tortilla

Nakrájame hovädzie mäso na jemné plátky a pripravíme chrenovú omáčku. Potom si nachystáme plátok tortilly, potrieme ju chrenovou omáčkou, poukladáme opäť zeleninu podľa vlastného výberu (odporúčame rukolu, červenú papriku a šalát), nakoniec priložíme plátky hovädzieho mäsa a plátok zatočíme.

### Vajíčková tortilla

Nakrájame nadrobno do misky asi 3-4 vajíčka a takisto nakrájame nadrobno stonkový zeler. Potom k tomu pridáme jogurt, šťavu z citróna, korenie a zmes dôkladne premiešame. Nakoniec vyberieme plátok tortilly, na ktorý predtým ešte pridáme rajčiny, avokádo a prípadne ešte ďalšiu zeleninu, zmes uložíme do tortilly a plátok zatočíme.

- - - - - -

Čo myslíte, viete to?

Aké sú ideálne raňajky pre násťročných?