Proteín Whey CFM 80 Proteín instant Extrifit: s TOP bielkovinami pre svaly a bez chemikálii

Ide o ľahko rozpustný instantný proteín a zároveň jeho najčistejšiu srvátkovú formu. Má vysokú biologickú hodnotu a stráviteľnosť. Obsahuje minimálne množstvo sacharidov, laktózy, tukov a až 97% sladidla stévie. Veľkou výhodou je vysoký podiel vetvených aminokyselín BCAA a výborná chuť.

Základné informácie o proteíne

K dispozícii máte 1000 g balenia, čo vám vystačí približne na 33 denných dávok. Energetická hodnota jednej dávky je 501/119 kcal. Môžete si vybrať z príchutí ako sú banán, jahoda, čučoriedka, čokoláda, vanilka, cookies. Proteín obsahuje komplex siedmich enzýmov pre lepšie trávenie a zabudovanie bielkovín do svalov: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrálne proteáza a lipáza.


Pozrite si tiež:

Proteín - áno alebo nie?


Ako sa proteín vyrába?

Proteín Whey CFM 80 instant - Extrifit sa získava technológiou CFM mikrofiltráciou (Cross Flow Microfiltered). Proces prebieha pri nízkej teplote, malom tlaku a normálnom pH, vďaka čomu je zachovaná vysoká biologická kvalita bielkovín a peptidov.

Proteín Whey CFM 80 instant - Extrifit neprichádza do styku s chemikáliami, a preto zostáva nepoškodený v pôvodnom stave. To má za následok určité výhody oproti proteínu vyrobenému iónovou výmenou, ako napríklad vyšší obsah vápnika a menej sodíka.

Výhody proteínu:

• vysoká biologická hodnota (využiteľnosť pre organizmus)

vysoký obsah bielkovín

• vysoké množstvo L-leucínu (najdôležitejšia BCAA – syntéza bielkovín)

• nedenaturovaný – bez poškodenia štruktúry bielkovín, zodpovedajúcej za ich biologické funkcie

• bez použitia akýchkoľvek chemikálií

minimálny obsah tukov a sacharidov

• výborná rozpustnosť a chuť

Proteín Whey CFM 80 instant - Extrifit

Protein.sk | Zdroj: súkr.archív

Nevýhody proteínu

• pomerne vyššia cena oproti ostatným menej kvalitným proteínom

• pre niekoho možno príliš sladká chuť

Osobná skúsenosť

Tento doplnok výživy užívam vyše roka. 10 minút po tréningu si dám 1 odmerku proteínu Whey CFM 80 instant Extrifit. K pozitívnym výsledkom, ktoré som si na sebe všimol, patria nižšie percento telesného tuku a nárast svalovej hmoty. Negatívne dôsledky nepociťujem žiadne.


Prečítajte si aj tento článok o proteíne:

Proteín - áno alebo nie?