Vyskúšali sme prístrojovú diagnostiku pleti - ako funguje a čo pomôže pri prvých vráskach?

Nie ste si celkom isté, aký typ pleti máte a čo jej chýba? Pomôcť vám môže aj špeciálna prístrojová diagnostika. Zaberie len niekoľko minút a výsledky vidíte hneď.
Prístrojová diagnostika pleti

Zdroj: súkr.archív

Ako funguje prístrojová diagnostika pleti?

Prístrojová diagnostika funguje na báze bieleho svetla, ktoré presvieti vašu pokožku až do 2 vrstiev. Prístroj sa len priloží k pleti a následne sa ukáže fotografia. Na základe nej zistíte, v akom stave je vaša pokožka.

Do úvahy sa berie 6 kritérii:

  1. textúra pleti
  2. maz
  3. póry
  4. hydratácia
  5. elasticita, vrásky
  6. pigmentácia

Meranie je možné opakovať. Nemusíte sa obávať ani prekážky v podobe líčenia, nakoľko sa diagnostika vykonáva len na malej časti pleti.

Diagnostiku pleti môžete absolvovať úplne zdarma, bez nutnosti objednania aj v predajniach prírodnej kozmetiky Yves Rocher.

Rastlinná kozmetika pre regeneráciu a omladenie pleti

Keďže asi najviac žien sa obáva prvých vrások a starnutia pleti, je potrebné myslieť na potrebnú kozmetickú starostlivosť včas. Riešením je napríklad rastlinná kozmetika s výťažkom z orgovánu a kyselinou hyalurónovou, ktorá je určená špeciálne pre pleť s prvými náznakmi vrások. Prenikne do hĺbky a postará sa o bunkovú obnovu pleti. Pomôže ju spevniť, rozjasniť, zjednotiť tón pleti a redukovať už viditeľné vrásky. Odporúča sa používať kompletnú starostlivosť v podobe denného a nočného krému, očného krému a séra na redukciu pigmentových škvŕn.

Plusom pre vás i prírodu bude, ak stavíte na ekologickú kozmetiku, ktorá myslí na zdravie vašej pleti i životného prostredia. Medzi ne patrí aj značka Yves Rocher.

Prístrojová diagnostika pleti

Zdroj: súkr.archív


Pozrite si tiež:

5 beauty trikov, ako si udržať mladistvý vzhľad pleti