Peelingy na tvár i telo: vybrali sme pre vás tie najlepšie

Čistenie pleti a celkovo starostlivosť o ňu by ste určite nemali zanedbávať. Okrem dennej rutiny v podobe čistenia a hydratácie by ste z času na čas mali používať aj peeling. Pozrite sa, aké účinky môže mať na vašu tvá i telo.

1. Peeling na tvár

Peeling na tvár dokáže pokožku zjemniť a omladiť. Treba si však vybrať ten správny so zreteľom na váš typ pleti. Existuje ich mnoho, my sme vybrali tie známejšie.

Sébium Peelingový gél

Tento exfoliačný gél vyhladzuje povrch pokožky, sťahuje póry a rozjasňuje pleť. Peeling je vhodný najmä pre tých, ktorí majú problematickú pleť – akné, mastnota, podráždenie. Upravuje kvalitu mazu a zabraňuje tvorbe nedokonalostí.

Peeling od YVES ROCHER

Vďaka marhuľovému prášku z pleti pekne odstraňuje nečistoty, revitalizuje pokožku. Peeling je potrebné jemne vmasírovať do pokožky, nechať chvíľu pôsobiť a dôkladne opláchnuť vodou.

2. Peeling na telo

Nielen o tvár sa treba starať. Takisto je vhodné použiť peeling aj na celé telo. Zbavujete ho tak odumretých buniek. Všetko však s mierou. Peeling určite nepoužívajte každý deň, aby ste príliš nenarušili pokožku.

Dermacol Aroma ritual body scrub fresh watermelon

Tento peeling na telo je založený na čiastočkách cukru, ktoré odstraňujú odumreté bunky. Sladká vôňa melóna osviežuje, extrakt pokožku hydratuje a podporuje jej regeneráciu. Čistí a vyhladzuje pokožku tela a navracia vitalitu.

Kávový scrub značky MARK

Patrí medzi top produkty a pleť vyživuje, zmäkčuje aj zvláčňuje. Jeho veľkou výhodou je, že neupcháva póry. Zlepšuje prekrvenie a podporuje aj elasticitu kože. Zefektívňuje tok lymfy v tkanive.

Pri pravidelnej aplikácii môže dôjsť k obnovovaciemu procesu, ktorý zaceluje spojivové tkanivo ale aj napína pokožku, skratka pôsobí aj proti celulitíde.


Pozrite si tiež:

Zázrak v starostlivosti o pleť: chemický peeling