Pozitívne správy 32. týždňa: Dva príbehy o tom, ako to vyzerá, keď darujete niekomu život

Dokáže ľudská všímavosť zachrániť život a čo všetko sa skrýva za pôrodom prirodzenou cestou? Dozviete sa z nasledujúcich príbehov.
pozitivne spravy

Zdroj: súkr.archív

1. Tretíkrat mamou! Speváčka Mária Čírová porodila po vyše 5 hodinách zdravého synčeka

Mária Čírová prezradila detaily pôrodu tretieho dieťatka

Zdroj: Instagram.com

Útla speváčka musela svoje dve staršie deti priviesť na svet cisárskym rezom, ale pri pôrode tretieho syna Rubena sa rozhodla pre prirodzenú cestu. Bez akéhokoľvek zásahu, bez vyvolávania, bez epidurálky. Po vyše 5 hodinách plných kontrakcií porodila malého Rubena. Čo jej pri pôrode pomohlo?

Viac sa dočítate v správe: Mária Čírová prezradila detaily pôrodu! Takto zvládla pôrod prirodzenou cestou a prekonala bolesti

2. Diváčka zachránila život reportérke "obyčajným" e-mailom. V ňom upozornila na jednu zvláštnosť na jej tele

Čo dokáže ľudská všímavosť - aj takto by sme mohli opísať tento príbeh. Počas sledovania televíznych novín si diváčka všimla na reportérke čosi zvláštne, hrčku na jej krku. Nenechala to tak a poslala jej e-mail s odporúčaním, aby navštívila lekára a nechala si vyšetriť štítnu žľazu. Hrčka na reportérkinom krku jej pripomenula vlastný príbeh, keď jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy.

Viac sa dočítate v správe: Strážni anjeli existujú! Reportérke diagnostikovali rakovinu vďaka e-mailu od diváčky, ktorá si všimla zvláštnosť na jej krku