Týmto “dokonalým” mužom sa určite vyhnite

Na prvý pohľad vám môžu byť sympatickí, no už do začiatku je jasné, že po čase by vzťah s nimi určite stroskotal. Prečítajte si, ktorým, na pohľad neškodným typom mužov, sa radšej oblúkom vyhnite.

Elegantný muž Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Ešte nestretol tú pravú

Má vynikajúce spôsoby, je milý, vtipný, výborne vyzerá, je úspešný a skvele sa bozkáva. Napriek tomu, že nie je najmladší, ešte nikdy nemal vážny vzťah. Jasné, určite si v tej chvíli poviete, že jednoducho nemal na ženy šťastie a že vy ste pre neho tá pravá. Jedno vám ale vŕta v hlave – nepredstavil vás svojim priateľom, ani rodine. Ruky od neho preč – je to len obyčajný zvodca a tým, že vás nikomu nepredstavil, vám dal jasne najavo, že to s vami vôbec nemyslí vážne. On totiž nehľadá tú pravú, on sa chce len zabaviť.


Prečítajte si aj:

­Týmto piatim typom mužov nevedia ženy odolať

2. Bol už viackrát ženatý – mal proste smolu

Je neskutočne romantický. Chodiť s ním vám pripadá, ako keby ste boli neustále na svadobnej ceste. Zahŕňa vás darčekmi, pozornosťou. Len občas vám napadne, ako je možné, že takémuto skvelému mužovi to doteraz v manželstve nevychádzalo. Je to jednoduché – su typy mužov, ktorí berú ženy, ako luxusné auto. Najprv sa o ňu starajú s láskou… no po pár rokoch ju bez problémov vymenia za nový „model“. Aby to nebol váš prípad.

3. Nemá peniaze – to sa predsa stáva

Sú typy mužov, ktorí sa vedia rovnako úspešne dostať nielen do ženských sŕdc, ale aj peňaženiek. Zásadne si vyberajú ženy, o ktorých si myslia, že majú peniaze. Častokrát preto hľadajú ženy staršie, u ktorých je predpoklad, že sú finančne zabezpečené. Takýto muž je veľmi pozorný, vždy ochotný vám pomôcť. No keď príde na platenie, vždy má nejakú výhovorku – zabudol si peňaženku, kartu… Jediné, čo ho zaujíma, aby mal pri vás zachovaný istý štandard.

4. Mamičkin synáčik – váži si matky

Je sladký, chápajúci a láskavý. No každú zásadnú vec vo svojim živote musí vždy prekonzultovať so svojou matkou? Mama ovplyvňuje jeho profesionálne rozhodnutia, jeho financie, to, kde žije… Buďte si istá, že jeho mama raz bude ovplyvňovať aj to, ako by ste mali vychovávať vaše spoločné deti. Mimochodom, neprekáža vám, že vy ste na Valentína dostali kyticu kvetov a bonboniéru, kým svoju matku zobral do luxusnej reštaurácie?

5. Večný chlapec – nie je s ním nuda

Je zábavný, nikdy sa pri ňom nenudíte. Neustále je obklopený priateľmi. Má rád dobrodružstvo. Skvelé, nie? No nerátajte s tým, že to bude skvelé, keď sa vám napríklad narodí spoločné dieťa. On nebude sedieť každý večer doma pri dieťati, to je predsa vaša úloha. Bude sa naďalej zabávať s priateľmi. Nedajbože by ste ochoreli a on by sa musel vzdať svojho života. To by mohol byť koniec vášho vzťahu.

6. Nikdy nezaváha – bude úspešný

Je dokonalý a neomylný. Nikdy se ho nezažili, že by sa nevedel rozhodnúť. Svet sa točí iba okolo neho. Chce dokonalú ženu, ale nie až tak dokonalú, ktorá by ho mohla zatieniť. Úspech vám totiž nedopraje, nemá problém vás dokonca aj zhodiť pred vaším šéfom na vianočnom večierku a tváriť sa, že to bol len fór. Nikdy vás nedokáže dlhšie počúvať, naopak, o sebe dokáže hovoriť celé hodiny. Obklopuje sa len pätolízačmi a má zúfalo málo skutočných priateľov.

7. Má všetko pod kontrolou – nemusíte sa o nič starať

Najskôr sú jeho objatia pre vás pocitom bezpečnosti, no po čase sa začnete cítiť, ako keby sa okolo vás ovíjal veľhad. Dusíte sa. Keď idete do reštaurácie, on vyberá, do ktorej. Idete do kina, film zásadne vyberá on. Jeho priatelia sú vždy lepší, ako tí vaši. Napokon začne rozhodovať aj o tom, čo si kam oblečiete a ako máte tráviť váš voľný čas.


Prečítajte si aj:

­Týmto piatim typom mužov nevedia ženy odolať

Hulibuli

Trafena hus zagaga. No co chlapci, ktory typ ste vy? MP ten, co nema love. Pravda pravduca, ked chlap nepredstavi zene rodinu, nemysli to s nou vazne. Najhorsi je zrejme mix, z kazdeho neco, napr.mamickin maznacik, ktory nema love, este nestretol tu pravu a vecny chlapec. Malo skutocnych chlapov, vacsinou su to iba lenive, nezodpovedne babovky, ktore sa na chlapov iba hraju. Namiesto toho, aby zo seba chlapov urobili, radsej budu prskat okolo seba a plut na pravdu. Zeny si zasluzia skutocnych chlapov, ktori si ich budu vazit a milovat.