11 signálov, že je zlatokopka

Ste si istí, že viete naisto rozoznať ženu, ktorá miluje vás a nie len vašu peňaženku? Zlatokopke totiž nejde o vás, ale o materiálne výhody, či postavenie, ktoré môže získať vzťahom s vami. Ako sa pred ňou ubrániť? Jednoducho tak, že ju odhalíte už na začiatku.
Zdroj foto: Shutterstock.com

Tu je jedenásť signálov, že randenie s tou kráskou bude pre vás nielen príliš drahé, ale možno aj bolestivé:

1. Nemá osobné ciele

Ak sa jej spýtate, čomu by sa chcela venovať v budúcnosti, nebude vám vedieť odpovedať. Ona má totiž iba jediný cieľ, nosiť čo najskôr na prste veľký diamant. Budúcnosť ju až tak nezaujíma, diamant jej ju predsa nejako zaručí.

Je mi verná? Signály, ktoré o nej odhalia pravdu!

2. Nepracuje, niekto ju vždy živí

Na začiatku sú to väčšinou rodičia. Neskôr žije zo svojich vzťahov s majetnými mužmi. Zásadne nepracuje, možno študuje. Je to tvz. večná študentka, ktorá tvrdí, že nepracuje, lebo sa vzdeláva.

3. Cíti sa viac ako ste vy

Dáva vám najavo, že je celkom iná liga? Dostáva sa vám viac priazne práve v momente, keď kvôli nej otvárate vašu tučnú peňaženku? No potom sa už zase cítite ako niekto, kto si takú dokonalú krásku vlastne ani nezaslúži? Skutočná láska vyzerá ale celkom inak. Pozornosti sa vám v nej dostane aj keď nebudete mať tučnú peňaženku.

4. Mieri stále vyššie

Ak sa pozriete na históriu jej randenia, zrejme zistíte, že v jej živote bolo už viac mužov. Čo je však dôležitejšie, každý ďalší bol vždy bohatší. Jednoducho, zlatokopka funguje tak, že keď stretne bohatšieho, vy končíte.

5. Prezentuje sa zásadne vecami

Túži po pozornosti, po získaní určitého postavenia. No nie svojou prácou, ale vzhľadom a materiálnymi vecami. Myslí si, že svoje postavenie zvýši, ak sa pochváli novým Audi R8, ako keď na Facebooku spomenie, že bola nebodaj pomáhať pri utečencoch.

6. Využíva svoj vzhľad

Nebude predsa stáť v rade pred vychyteným klubom v meste. To si radšej odopne o jeden kombík naviac na svojom už aj tak sexy tope, aby sa tam dostala rýchlo. Na vyhadzovačov to zaberá, v klube potrebujú hlavne sexy ženy, aby tam prilákali mužov s natrieskanými peňaženkami. Rovnako, keď potrebuje vymeniť zadarmo pneumatiky, príde za susedom zásadne v krátkych šatách s výstrihom a vysokými opätkami. Chudák sused môže len snívať o tom, že by sa s ňou zblížil. Sotva vymení pneumatiky, kráska odvedľa sa odrazu ponáhľa na pracovný obed.

7. Nenávidí ostatné ženy

Vždy je perfektne oblečená, pravidelne sa o seba stará, samozrejme, za peniaze iných. Vzhľadom k tomu, že kladie dôraz na svoj vzhľad, je rada, keď v spoločnosti vyniká. Neznáša, ak sa v jej blízkosti objaví žena, nebodaj rovnako krásna alebo krajšia. Vtedy sa cíte neisto a veľmi znervóznie.

8. Nikdy neplatí

Ak vám po večeri prinesie čašník účet, tvári sa, že ho nevidí. Buď si práve začne prepudrovávať nos, alebo si odbehne ešte na toaletu. Nikdy sa neponúkne, že tentoraz zaplatí ona, alebo zaplatí aspoň polovicu. Dáva vám najavo, že vy ste tu na to, aby ste platili.

9. Je zvedavá, koľko zarábate

Už pri prvom stretnutí hneď na začiatku vyzvedá, čo robíte, aké máte v danej oblasti postavenie, aby si zrátala, či dosť dobre zarábate. Na vaše záujmy, rodinu sa pýta ako na posledné.

10. Jej kamošky sú zlatokopky

Normálne pekné dievča by sa len ťažko oblkopovalo kamarátkami – zlatokopkami. Jednoducho by si s nimi nemala čo povedať. Ak sa vaša nová známosť kamaráti len so ženami, ktoré sú pre vás jasné zlatokopky, je viac ako pravdepodobné, že je rovnaká ako ony, respektíve, že sa veľmi rýchlo priučí.    

11. Len drahé darčeky

Ak jej na vaše výročie zložíte báseň, rozhodne nebude nadšená. Veď prečo vás včera vzala k Jimmy Chooovi a ukazovala tie úžasné topánky? Jasne ich chcela dostať na výročie. Kašle na nejakú básničku, nad ktorou ste strávili hodinu, aby ste ju zložili. Keby ste jej aspoň venovali nejaký šperk, keď ste už nepochopili, prečo vám včera ukazovala tie topánky u Jimmy Chooa.


Prečítajte si aj: Je mi verná? Signály, ktoré o nej odhalia pravdu!