TOP 7 cvičení, ktorým podľahli aj celebrity

O celebritách je známe, že sa o seba starajú. Byť na výslní znamená totiž byť dokonalý. A kým my si myslíme, že celebrity sa dokonalými narodili a nemusia už nič robiť, realita je iná. Keď sa chcú prechádzať po červených kobercoch, musia doslova makať, aby si zachovali vražedné krivky hoci aj do dôchodku.

Preto sú to práve celebrity, ktoré udávajú trendy aj v cvičení. Ich workouty nasledujú tisíce ich fanúšikov. Pozrime sa spolu na to, ktorým cvičeniam celebrity doslova podľahli.

SoulCycle

V mnohom pripomína aj u nás známy spinning. Je to mix intenzívneho bicyklovania a posilňovania hornej časti tela. Hollywoodske hviezdičky šliapu do pedálov ako o život, len aby spálili čo najviac kalórií. Výborné kardiocvičenie podporuje skvelá hudba do rytmu a špecifikom je aj tlmené osvetlenie v miestnosti. Celý tréning vedie špeciálne akreditovaný tréner, ktorý počas celej doby svojich cvičencov motivuje rôznymi pokrikmi. Kto raz zažil SoulCycle, stal sa od neho doslova závislým. Svoje o tom vedia aj Lady Gaga, Katie Holmes, Kelly Ripa, Chelsea Clinton, Kyra Sedgwick, Ashley Tisdale, Nicole Kidman.

The Bar Metod

Zabudnite na zumbu! Existuje totiž niečo oveľa lepšie. The Bar Metod je kombináciou baletných pohybov, jógy, pilates a silového tréningu. Ak milujete tanec a chcete mať telo štíhlejšie a pevnejšie, rozhodnte to skúste. Tomuto cvičeniu podľahli aj Kelly Osbourne, Drew Barrymore, Dakota Fanning, Lucy Hale, Ashley Benson, Ginnifer Goodwin, Lisa Rinna, Denise Richards, Julia Louis-Dreyfus, Anna Paquin, Zooey Deschanel.

Barryho Bootcamp

Hovorí sa o ňom aj ako najlepšom celebritnom cvičení vôbec. Prečo? Lebo počas jednej hodiny dokážete spáliť až 1000 kalórií. Zostavil ho Barry Jay a dnes jeho pobočky otvára po celom svete. Hodiny nabité energiou, cvičením až na doraz a pestrým playlistom cvikov sú nesmierne zábavné. Možno aj preto, že nikdy neviete, čo vás na najbližšom tréningu čaká, pretože každá hodina je iná. Prídete si tu na svoje, ak máte radi bežecký pás v kombinácii so silovými tréningami pomocou elastických pásov, špeciálnych pogumovaných tyčí (Body Bars) a činiek zvaných kettlebels. A ktoré celebrity túžia spáliť čo najviac kalórií? Patria medzi ne Kim Kardashian, Katie Holmes, Jessica Biel, Sandra Bullock, Carrie Underwood, Amanda Seyfried, Christina Applegate, Katie Couric.


Mohlo by vás zaujímať:

Krásne ženské krivky ako Sofia Vergara

Nenáročné cviky pre pevný zadok

Zdravá strava v podaní Karolíny Kurkovej


Piloxing

Možno ste už z názvu vytušili, že piloxing je kombináciou pilates a boxu. Pri tomto cvičení zažijete zábavu, no jeho tréneri sľubujú aj čosi iné – počas jednej hodiny sa zbavíte až 900 kalórií. Nápad švédskej tanečnice a celebritnej trénerky Vivecy Jensen prerazil a dnes mu podľahli tisícky nadšencov. Medzi nimi sú samozrejme aj známe mená ako Alexis Bledel, Vanessa Hudgens, Heather Morris, Hilary Duff, Ashley Tisdale, či Kirsten Dunst.

S3

Sexy, silná a štíhla – take chcú byť aj Tina Fey, LeAnn Rimes, či Bethenny Frankel. Práve tieto slová vystihuje skratka S3. Cvičenia, ktoré kombinujú posilňovanie činkami, pilates a power jógu zostavila trénerka celebrít Kristin McGee. Každý tréning pozostáva z troch 25 minútových blokov cvičení. Čo je na tomto cvičení najlepšie? Že sexy, silná a štíhla môžete byť už po pár týždňoch aj z pohodlia vlastnej obývačky. Cviky sú zostavené tak, aby ich každý zvládol aj doma.

Brušné tance

Bežecký pás nie je sexy, zato brušné tance áno! O tom, že takýto tanec nelahodí len oku, ale aj svalstvu, svedčí jeho popularita medzi celebritami. Posilňujete pri ňom najmä brucho a boky, vďaka čomu získate štíhlejší driek, ale tiež nohy a paže. Brušné tance milujú napríklad AnnaLynne McCord, Catherine Zeta-Jones, Kim Kardashian, Shakira, Rihanna, Beyonce a Vanessa Hudgens.

TRX

Cvičenie na závesnom systéme TRX je náročné, ale aj zábavné a prináša výsledky. Je určené naozaj každému - začiatočníkovi aj profesionálovi. A pokojne sa mu môžete venovať aj doma. TRX zaručuje maximálne výsledky v minimálnom čase. Ktoré celebrity sa radi občas zavesia? Gisele Bundchen, Mary J. Blige, Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Natalie Coughlin a Jaime Pressly.

Buďte informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.