Žena opísala, ako jej prsné implantáty zničili zdravie. Bála sa o svoj život, v priebehu 10 rokov bojovala s viac ako 30 zdravotnými problémami!

Žena bojovala so zdravotnými komplikáciami spôsobené implantátmi v jej prsníkoch 10 rokov po tom, čo v roku 2006 podstúpila zväčšenie prsníkov.
Žena opísala, ako jej prsné implantáty zničili zdravie

siliconesurvivors.net | Zdroj: Instagram.com

Kvôli prsným implantátom bojovala desaťročia so zdravotnými problémami

38-ročná Kelley McConnell z Wrightstownu v Pensylvánii bojovala so zdravotnými komplikáciami spôsobené implantátmi v jej prsníkoch 10 rokov po tom, čo v roku 2006 podstúpila zväčšenie prsníkov.

Implantáty, ktorých cena bola okolo 5 500 amerických dolárov, zmenili Kelleynu veľkosť pŕs z 34B na 34D a poskytli jej sebavedomie, ktoré hľadala.

Takmer *okamžite po zákroku začala pociťovať chronickú únavu, trápili ju časté zápaly a mala nestabilnú hladinu cukru v krvi.

Každý rok sa príznaky zosilňovali a prichádzali nové. Najskôr som si to nespojila, “ uviedla Kelley.

V priebehu desaťročia sa u Kelley vyskytlo viac ako 30 zdravotných problémov, vrátane úzkosti, záchvatov paniky, chronickej únavy, nespavosti, mozgovej hmly, citlivosti na chemikálie, potravinovej intolerancie, citlivosti na svetlo, dýchavičnosti, závratov, bolesti hlavy, búšenia srdca, častých zápalov, nadúvania a ďalších.

V auguste 2015 bola Kelley hospitalizovaná po tom, čo jej triaška a svalová slabosť spôsobili kolaps. Bola testovaná na sklerózu multiplex, test však vyšiel negatívny.

Lekári stanovili diagnózu dystónia, ide o poruchu pohybu, pri ktorej sa človeku nekontrolovateľne sťahujú svaly.

Napriek tejto„ diagnóze “som nasledujúce tri roky strávila v nemocnici a mimo nej. Často som kolabovala, môj manžel ma našiel a kontroloval mi pulz. V jednu z mojich najhorších nocí som napísala list na rozlúčku svojim deťom. Myslela som si, že zomieram, “ spomína si Kelley.

V roku 2018 počula Kelley v rozhlasovej relácii o ochorení implantátov prsníka, neoficiálnom termíne, ktorý sa používa na označenie mnohých zdravotných problémov, o ktorých sa predpokladá, že sú spôsobené prsnými implantátmi.

Keďže ide o relatívne nový objav neexistuje legitímny spôsob diagnostikovania stavu a veľa dôkazov o chorobe implantátov prsníka je neoficiálnych.

Po vykonaní online vyhľadávania Kelley našla komunitu viac ako 60 000 žien, ktoré mali podobné zdravotné problémy ako ona, a okamžite vedela, že chce, aby jej boli prsné implantáty odstránené.

Ako píše britský Daily Mail, v decembri 2018 podstúpila operáciu, pri ktorej jej boli implantáty odstránené, a behom niekoľkých mesiacov takmer všetky jej zdravotné problémy zmizli.

Kelley sa podelila o svoje skúsenosti online a okamžite ju zaplavili stovky správ od žien s takmer identickými príbehmi.

Odstránenie prsných implantátov bolo podľa jej slov najjednoduchšie rozhodnutie, aké kedy urobila, a síce jej bude chýbať, ako vyzerá, dôležité je, že je opäť zdravá.


Mohlo by vás zaujímať:

Silikónové prsia: všetko, čo potrebujete vedieť

Prsia, pery, zadok? Čo si nechávame upravovať najčastejšie?


Mišelka_mala

Akože tie implantáty sú naozaj svinstvo. Ono to na začiatku vyzerá že super hej... Ale po nejakých rokoch, povedzme po 10 rokoch to je katastrofa. Môžu sa kľudne aj roztrhnúť alebo iným spôsobom znehodnotiť a potom ten hnus máte v tele. Ja by som si to nikdy nedala. Jedine prírodnou cestou. Tých rizík plastiky je naozaj veľa Tu je o tom aj písané www.megaprsia.sk že na čo všetko si treba dať pozor pri plastike.